Mailchimp digitale mailing

mailchimp digitale nieuwsbrief
Wil je iets delen met jouw bestaande klanten? Een nieuw product, een leuke aanbieding of gewoon even een contactmomentje. Een digitale nieuwsbrief is hiervoor het perfecte medium. Je hebt rechtstreeks een lijntje met jouw klant en omzeilt op deze manier de algoritmes van Google en de sociale media.

Onderhoud en vergroot jouw klantrelaties door middel van een digitale nieuwsbrief!

Deze nieuwsbrieven maak ik online via het platform MailChimp. Dit is een van de meest gebruikte online dienst en richt zich volledig op het opmaken en versturen van nieuwsbrieven.
Ik verzorg de nieuwsbrief graag in zijn geheel voor je, maar ik kan uiteraard ook een template opmaken, zodat je deze zelf steeds aanpast met de juiste input. De nieuwsbrief komt met een social card inclusief link, die je heel gemakkelijk online kunt delen, waardoor het bereik van jouw nieuwsbrief nog groter wordt en jij nog meer potentiële klanten bereikt.

Benieuwd naar de verschillende soorten drukwerk?

Dit zijn een aantal mooie drukwerk projecten die ik heb mogen verzorgen.

VISION HAIRSTYLING
↪︎  NOTITIEBLOKKEN OP MAAT

drukwerk flyers

DE VERHUISKAMPIOEN
↪︎  A5 FLYERS

drukwerk brochures

LOGOCHOC BV
↪︎  BROCHURES

Ik heb nog niet zo'n groot e-mail bestand!

Geen probleem! We beginnen gewoon klein, met jouw huidige klantenbestand. Tot 200 mailadressen kunnen we gebruik maken van een gratis account bij Mailchimp.
Plaats om dit bestand te laten groeien bijvoorbeeld een inschrijflink op jouw website. Of vermeld het in jouw communicatie met jouw klant.
En iedere nieuwsbrief komt met een social card met een link naar jouw nieuwsbrief. Deze ‘card’ kun je online delen, op bijvoorbeeld jouw sociale kanalen. Wedden dat jouw e-mailbestand zo vergroot wordt!
Lijkt je dit wel wat?
Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen naar jouw wensen en de mogelijkheden.
Dit lijkt me wel wat