Ook zichtbaar zijn op de social media kanalen?

Ben jij al zichtbaar op de verschillende online platforms? Dit is de plek waar jij potentiële klanten kunt vinden en zij jou! Presenteer je, laat zien wat je in huis hebt en jouw klantenbereik zal aanzienlijk vergroten.

Ik help je graag jouw huisstijl door te trekken naar jouw social media kanalen. Mooie templates in de kleuren van jouw huisstijl, die je zelf kun vullen met jouw eigen beelden en foto’s.

Meer klanten door het gebruik van de social media kanalen!

Merk je dat het plaatsen van social media berichten er steeds vaker bij inschiet of heb je gewoonweg geen idee wat je moet posten? Ik denk graag met je mee.

Of het nu gaat om het verzinnen van input, het vormgeven van de perfecte beelden en/of het schrijven van teksten. We kunnen zelfs afspreken dat ik de berichten op de verschillende kanalen inplan voor je. Dat is nog eens ontzorgen!!

Hoe ziet dat er dan uit?
Hieronder een selectie van de social media kanalen die ik onderhoud of waarvoor ik templates heb gemaakt.

WILLEMS MAKELAARS
↪︎  ONTWERPEN TEMPLATES

PC INTERIEUR
↪︎  TEKSTEN – BEELDEN – INPLANNEN

CDA GEERTRUIDENBERG
↪︎  TEKSTEN – BEELDEN – INPLANNEN

Die social media templates, hoe werkt dat?

Samen kijken we naar het soort posts die je wilt gaan plaatsen. Ik maak dan een aantal templates voor je. Geheel in de kleuren en met het logo van jouw huisstijl.

De templates zijn transparant. Dat betekent dat je ze heel makkelijk over een foto heen kunt zetten. Zo creëer je in een handomdraai jouw eigen social media posts!

Lijkt je dit wel wat?
Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen naar jouw wensen en de mogelijkheden.
Meer info please